Red Bull Challenger’s PM (Karmine Corp): Hij vertelde

kubus Red Bull-uitdager Dus gehoste PM om een ​​reeks bijzonder hardcore uitdagingen aan te gaan. Ondanks zijn genialiteit moest de laatste de handdoek in de ring gooien als hij werd geconfronteerd met een uitdaging van de stem. Een vreselijke teleurstelling voor de premier, die zonder trofee vertrok, maar niet zonder een grote uitdaging voor Sova op zijn beurt. Gevoelens, advies, gameplay: hij beschrijft deze gekke ervaring.

PM volledige concentratie

© Red Bull Frankrijk

“Het is een beetje eng. Het geluid, het feit dat het het middelpunt van de aandacht is in de kubus, het feit dat het wordt gefotografeerd, bekeken, bekeken vanuit elke hoek… het is eigenlijk alleen jij als het onderwerp. Je voelt je als een muis in een kooi.”

“Toen ik de uitdaging vond, was ik erg kalm en optimistisch. Ik voelde de druk pas op het einde, toen ik me realiseerde dat het vast zou lopen.

“Het moet mij sporadisch zijn overkomen. Twee of drie keer in 20 jaar, max. Het is helemaal geen training, ik doe het gewoon al voor de lol. Ik ben het echt niet gewend.”

Dood de operator zonder te richten

“Ik dacht dat het misschien een beetje lastig zou zijn, maar ik wist dat het zou werken. De uitdaging was om in contact te komen met mijn sluipschutter, en het was gewoon een kwestie van doden. Sinds ik Raze speelde, kon ik naar mensen springen om help me zijn vaardigheid te gebruiken, dus dat deed ik. Vanaf de eerste poging was het geslaagd, maar ik denk niet dat het echt lang duurt.

's Middags was de coach van het Karmine Corp Valorant-team in opperste stemming na de Red Bull Challenger Rubik's Cube.

Nadat de kubus vol energie zit

© Red Bull Frankrijk

Gemiste dubbele moorden met Raze’s ultieme vaardigheid

“Het probleem is dat de tegenstanders niet samen speelden omdat ze niet erg sterk waren, dus ze kwamen nooit echt samen om elkaar te helpen of wraak te nemen. Ik heb nooit een duidelijke kans gehad en er was geen duidelijke oproep aan hun kant.”

Voor de goede orde, ik geloof dat een van mijn spelers de volgende dag de drievoudige moord kreeg in de officiële wedstrijd tegen Raze (lacht).

Moeite met het handhaven van een 3 verhouding

“Ja, het is echt beperkend. Ik heb het echt moeilijk. Meestal speel ik het liefst op de aanvalshelft, het initiatief, de opener en de supporters. Ik ben meer een opofferingsgezind persoon. Ik hou er niet van om aan het einde te blijven of het gebruik van mijn teamgenoten, en ik kijk nooit naar het scorebord. Het kan me niet echt schelen. Dus het is moeilijk voor mij om mezelf die discipline op te leggen.”

zijn mening over de sheriff

“Het is een goed, goedkoop en goedkoop wapen. Je moet heel gefocust en heel kalm zijn. Ik raad aan om het te gebruiken als je bijna geen geld meer hebt in de eco-fase, en forceer het als je het niet kunt betalen en je vrienden wilt volgen Koop. Het wordt soms ook als secundair wapen gebruikt, maar niet vaak. Ten tweede geven we meestal de voorkeur aan Shorty of Classic. “

Hoe hij zich voelt na het passeren van de kubus

“Ik heb spijt. In de eerste uitdaging was het moeilijk om de situatie te begrijpen en kon ik Raze’s ult niet gebruiken voor een dubbele moord. De tweede, aan de andere kant, was binnen mijn bereik. Ik walgde een beetje dat ik dat niet deed. ‘bied het niet aan. Dit werkt echt. Het is alleen dat ik geen discipline heb en mijn speelstijl niet streng is.’

De ultieme PM-uitdaging voor de Valorant-gemeenschap

Na het lijden in de kubus, is het de PM zelf die je uitdaagt en deelt op sociale netwerken! Bekijk het hier:

  • speel sova

  • Dood of dood 5 spelers in Wall Through

  • Dood 3 vijanden met je ultieme

  • Dood 2 vijanden met een schokpijltje

  • Voltooi het spel in een verhouding van 2

Leave a Comment

%d bloggers like this: