PC Invasion’s meest verwachte games van 2022 – Andrew’s Choice

Nog een jaar, en daarmee zijn er meer games die meer van mijn leven in de afgrond zullen zuigen. Ik heb er een aantal van bekeken en kreeg een goed idee van hoe de definitieve versie eruit zal zien. Anderen, ik weet er bijna niets van, maar dat geeft niet. Soms heeft een mysterieuze sfeer de voorkeur. Dit zijn de vijf pc-games waar ik in 2022 het meest naar uitkijk.

Ik heb geen enkele game genoemd die duidelijk ontbrak, omdat iedereen daar al naar verlangde. Ik hoef de naam niet eens te zeggen. Ik zal je een hint geven: het is moeilijk, en het zijn de mensen die alle moeilijke games maken die mensen graag streamen.

raar westen

Ik heb dit nog een maand bekeken. raar westen onder leiding van de regisseur schaamte en prooi En op basis van de tijd dat ik het spel heb gespeeld, is het erin geslaagd om veel van dezelfde problemen op te lossen voor een fractie van het budget. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een western, maar het is ook een meeslepende simulatiegame. Er zijn meerdere gedefinieerde spelerspersonages met hun eigen kortere campagnes die je zult spelen, en ik kijk ernaar uit om elk personage te spelen. De game is isometrisch, maar je kunt de camera een beetje bewegen, dus waar je ook kijkt, er is voldoende ruimte om een ​​goed uitkijkpunt te krijgen. De game kwam uit in minder dan een maand, dus je hebt gelijk, ik was hyped.

Stervend licht 2

Eerlijk gezegd heb ik nieuws- en ontwikkelingsupdates vermeden Stervend licht 2Ik wil er zo min mogelijk van weten omdat de eerste game mijn favoriet is.Ik weet dat het veel parkour en meer zombies zal hebben, en een gloednieuwe hoofdrolspeler (niet verrassend, gezien het volgende DLC eindigt). Ik hoop echt dat spelers deze keer geen ervaring verliezen als ze dood gaan.Een generatie echt hou daar niet van. Ik heb een tijdje niet geüpgraded vanwege deze functie. Het bezorgt me problemen, en ik heb veel problemen gekregen. Dus het is op zijn zachtst gezegd een beetje hard.

Dying Light 2 meest verwachte pc-game van 2022

Sonic: Frontier

we weten het niet echt Sonic: Frontier Behalve dat het een open wereld is geluidsgolven spel. Sega liet geen gameplay zien, dus wie weet wat voor open wereld het precies zal zijn?Het zal in ieder geval een snel een. Ik geef toe dat ik het spel uit nieuwsgierigheid heb opgenomen. geluidsgolven Gaming in het 3D-tijdperk heeft niet de beste staat van dienst, maar ik zou graag zien dat Sonic Team daarin slaagt. Stel je eens voor hoe cool het zou zijn om met de snelheid van het geluid te scrollen in een open wereld.

Sonic Frontiers Trailer 2022 brengt meest verwachte pc-game uit

Val van Babylon

Ik heb hier ook een preview van gehad. Val van Babylon is een online live servicegame met een zeer serieuze draai: het is ontwikkeld door PlatinumGames. Dat alleen al was genoeg om mijn aandacht te trekken, want ik ben dol op die ontwikkelaar en zal zeker alles proberen wat het doet. Persoonlijk ben ik geen grote fan van live service-games, maar ik maak een uitzondering omdat, nou ja, platina. Je upgradet ook vier wapens tegelijk en gebruikt er twee magie.het is radDe vijanden zijn echter gekke sponzen, dus ik maak me een beetje zorgen. Urenlang strijden bij Platinum Games is sowieso nooit slecht.

Babylonische herfst bèta-impressies 2

Runenfabriek 5

Runenfabriek 5 Het is nog niet eens uitgebracht voor pc, maar aangezien XSEED geweldig is in het porten van builds naar het platform (en we hebben zojuist de altijd geweldige portering Runenfabriek 4), ik denk dat we dit waarschijnlijk ook zullen krijgen. Runenfabriek 5 is het eerste item in de serie in een lange tijd, en het eerste mainline-item dat volledig in 3D is. Er zijn verschillende spin-offs die dit doen, maar ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden hier. Wat is er tenslotte beter dan boeren terwijl monsters vechten? Nou, een heleboel dingen. Dit is een retorische vraag.

Runenfabriek 5

Maak je klaar voor een aantal nieuwe pc-games in 2022

Dit zijn mijn meest verwachte triënnale (2022) pc-games. te. twee. 2022. Dat wordt $ 2.

Leave a Comment

%d bloggers like this: