Mythologie verslaat Valorant’s ‘sluipschutters’ en giftige Twitch-chat na abrupt einde aan streaming

De populaire Twitch-streamer Myth kwam vroeg in zijn stream, voordat hij zich uitsprak op het giftige publiek en de doorgewinterde sluipschutters van Valorant.

Mythe’s reis weg van Platinum loopt een probleem nadat een gewone verkeerssluipschutter weer in zijn spel verschijnt.

“Ik heb 2.000 kijkers, laat me dit spel spelen”, zei hij. “Waarom heb ik hiermee te maken?! Ik ga mijn eigen stream doden, zodat ik hier niet mee te maken heb.

Gewend aan Riot’s FPS, heeft de streamer gedurende zijn hele carrière veel aandacht getrokken van de Valorant-gemeenschap. Soms kan het echter ongewenste bijwerkingen hebben.

Zelfs de vertraging van de uitzending was niet bevorderlijk voor zijn carrière, en hij was niet zo blij om branden te blussen in zijn Twitch-chats.

“Ik ga morgen tegen Elden Ring spelen omdat ik Valorant niet kan spelen omdat ik toegewijde sluipschutters heb voor elke wedstrijd die ik speel”, zei hij. “Sorry voor het abrupte einde van de dag, het is onmogelijk om plezier te hebben als de kansen direct tegen me zijn.

“En toen kreeg ik ook te maken met het hersendumpende gebabbel dat me boos maakte omdat ik niet goed was in het spel en ik dacht dat ik Fortnite moest gaan spelen. Fuck you, suck my balls, je bent waardeloos.

De streamer vroeg zich af welke titel hij op Twitch moest streamen om streaming snipers te vermijden, en heeft mogelijk een oplossing gevonden in de nieuwste FromSoftware-release.

Nu springt Myth het land in tussen Eldons ringen, waar hij tenminste niet wordt neergeschoten.

Naast de trollen in Myth Stream, heeft Riot Games ook hard gewerkt om stalkers en misbruik in hun titels te bestrijden.

Het is een wachtspel voor spelers die wachten op Riot om een ​​oplossing te vinden voor de ongebreidelde trollen. Tot die tijd kunnen Twitch-streamers met grote namen zoals Myth op de titel blijven zitten om te voorkomen dat ze overschakelen naar Valorant.

Leave a Comment

%d bloggers like this: