Ik heb de trainer getest om te leren schieten in Valorant en het werkte!

Van Overwatch tot Valorant tot Warzone, ik heb nooit geweten hoe ik in games moest schieten. Dus vroeg ik de coach.

We moeten de feiten onder ogen zien. Ik ben een rookie. Na 15 jaar verschillende competitieve games te hebben gespeeld, heb ik nooit een hoog niveau kunnen bereiken. Mijn grootste prestatie: platina terwijl StarCraft II nog steeds populair was, iets boven het gemiddelde in het algemeen. Het enige probleem is dat competitieve videogames mijn ding zijn, dus ondanks mijn slechte cijfers is het plezier en de wil om te spelen nog steeds intact.

Sinds de release vorig jaar ben ik Valorant binnengegaan in de hoop op een snelle klim. Maar dezelfde reden had hetzelfde effect: ik zat zes maanden vast op het zilverniveau zonder merkbare vooruitgang. Daar zijn verschillende redenen voor, algemene strategie natuurlijk, maar ook omdat ik gewoon niet weet hoe ik moet schieten. Ik heb tutorials gezien over puinhoop, streams en andere trucs voor dummies. Niets, niets vult mijn belangrijkste leegte: mikken. Dus besloot ik de offensieve oplossing te nemen: een cursus volgen.

Er zijn tegenwoordig tal van coaches beschikbaar op verschillende manieren, maar ik heb degene gekozen die me opviel: Fiverr.Het platform kan een verscheidenheid aan serviceproviders vinden voor min of meer specifieke taken, van gamecoaches tot langetermijnservices, als echte adviseurs voor “een van hen”grote oven“, bedankt voor het nieuwe aanbod van Fiverr Business.

Na een paar zoekopdrachten koos ik Titan0s, wiens aanpak naar mijn mening het beste bij mijn zorgen paste, terwijl ik ook de leraar was die het meest gepassioneerd was over zijn missie. De 22-jarige uit Philadelphia begon ongeveer anderhalf jaar geleden met coachen bij Fiverr nadat hij in competities had gespeeld, voornamelijk CS:GO. Perfect, aangezien de spelprincipes van Valve gemakkelijk overdraagbaar zijn naar Valorant, begon hij ook.

Ontdek alle spelcoaches op Fiverr

Wat ik weet over FPS

Dus koos ik voor een één-op-één les met Titan0s, zodat ik het tot op de bodem kon uitzoeken. Vereisten: Ruler, Aimlabs (gratis op Steam) en Discord om met hem (en andere studenten) te chatten. Na een korte introductie gaan we verder met de serieuze zaken. Een liniaal wordt gebruikt om uw hand te meten en afhankelijk van de grootte zal Titan0s een muismodel aanbevelen dat bij uw vorm past.

We zullen dan uw huidige instellingen controleren voordat we Aimlabs starten. Dankzij deze tool kon mijn coach van de dag mijn vermogen om te mikken en doelen nauwkeurig en snel te volgen beoordelen. Na verloop van tijd zou ik de gevoeligheid van de muis moeten aanpassen om te vinden wat het beste voor mij werkt. Een van mijn fouten komt vrij vaak voor, ik gebruikte een te hoge gevoeligheid en het kostte me precisie.

Mijn snelheid werd bijna gehalveerd en we implementeerden een trainingsprogramma met oefeningen speciaal ontworpen door Titan0s op Aimlabs. Vanaf het begin was de verbetering duidelijk, ik bereikte sneller meer doelen.Dan beginnen we een dood match Over moed. Het resultaat is het eindresultaat. Net als bij magie volgen de opnamen elkaar natuurlijker op.

Een van de specifieke trainingen van Valorant. // screenshot maken

De “flick shot” was aan het einde van de training niet perfect afgesteld vanwege het drastisch verminderen van mijn gevoeligheid. Na een paar dagen en een paar wedstrijden zijn de voordelen van coaching onmiskenbaar. Ik won meer duels en vond sneller de geest van mijn tegenstander. Resultaat: Mijn ranking verbetert, en snel.

Ik zal echter nog een paar wedstrijden moeten spelen en mijn training voortzetten om echt te zien hoeveel het me heeft verbeterd en welk nieuw niveau ik zal bereiken. Eén ding is echter zeker: mijn “Silver” ranking zal over een paar weken geschiedenis zijn. Het is simpel, in de 5 ranking wedstrijden waar ik de leiding over heb, heb ik niet verloren…nee!

Ontdek alle spelcoaches op Fiverr

focus op diepgaande

Als Valorant een spel is dat veel richten beloont, is dat niet het enige element van het spel. Strategie, spelbewustzijn, kaartkennis, spreukgebruik, enz. Dit zijn allemaal elementen die je moet beheersen om op hoog niveau te presteren.

De begeleiding van Titan0s is alleen gericht op het mikken in technische zin. Zoals hij haar zelf vertelde,”Ik denk dat je het brein speelt, je past je strategie toe in het spel“Door zich op dit technische aspect te concentreren, kan de coach dingen echt verdiepen, in plaats van een generalistische training te geven die je gemakkelijk zou vinden op Twitch of YouTube, waardoor hij een echte toegevoegde waarde biedt voor zijn studenten.

Als deze tips vooral van toepassing zijn op Valorant, zijn er een paar trainingen op Aimlabs die speciaal zijn ontworpen voor de titel van Riot. De meeste technologie kan worden overgedragen naar andere games, uiteraard CS:GO, maar ook naar Warzone, Fortnite of Overwatch. Alle shooters in werkelijkheid, maar voor games die vooral “tracking” vereisen, is er een keerzijde. Quake staat bekend om deze targeting, net als sommige Overwatch-helden (vooral Soldier, Tracer en Zarya.)

“Vandaag verdien ik mijn brood met Fiverr”

Aan de kant van de klant is Fiverr een geweldig platform. Tussen de duidelijke presentatie van het aanbod, de mogelijkheid om op een veilige manier te betalen en de verschillende garanties dat de bestelling is uitgevoerd. Maar hoe zit het met dienstverleners? En vooral: kunnen we er echt van leven, of wordt het platform alleen gebruikt voor extra inkomsten?

Naast een geweldige trainer is Titan0s ook dol op honden. Krediet: Titan0s

Voor de Titan0’s waarmee ik na de les sprak, was het antwoord duidelijk: “Vandaag verdien ik mijn brood met zijn Fiverr“. Door zijn fulltime activiteit kan hij 30 uur per week werken”leven, de rekeningen betalen, mijn dierbaren een plezier doen“. Nadat hij onlangs is afgestudeerd aan de universiteit met een graad in economie, is hij van plan later misschien een meer traditionele baan te vinden, maar hij is nu tevreden met waar hij is. Hij vat het mooi samen:Bedankt Fiver, ik kan doen wat ik wil en mijn rekeningen betalen“, zonder het aan iemand anders dan zijn studenten en hemzelf te melden.

Fiverr is een platform dat het ook makkelijker maakt om klanten te vinden. Ofwel omdat je fulltime freelancer bent of omdat je in loondienst bent en op zoek bent naar extra inkomsten. Als je getalenteerd bent en de eindjes aan elkaar wilt knopen, is dit een bijzonder toegankelijk en bekend platform om aan behoeften te voldoen, en vice versa. Terwijl ik onderzoek deed, merkte ik ook dat er heel weinig Franstalige coaches op het platform zijn. Als je meer getalenteerd bent dan ik in Valorant, CS:GO, Warzone of wat dan ook, dan is er vast een markt.

Word een Fiverr-provider

Leave a Comment

%d bloggers like this: