Gaming-inbox: de toekomst met meerdere formaten van PlayStation

Destiny 2 – Nog steeds een multi-format eigendom van Sony (Foto: Bungie)

De briefpagina van donderdag was verrast dat Final Fantasy 7 Remake geen grote hit was, zoals een lezer klaagde Super Mario Zonneschijn.

Om zelf aan de discussie deel te nemen, stuur een e-mail naar gamecentral@metro.co.uk

feest mee
De controverse over het uitbrengen van games op pc is al erg genoeg, maar het verbaast me dat Sony zegt dat zijn games meer ‘multi-platform’ moeten zijn. Het is hun zaak, maar ben ik de enige die het heel raar vindt? De Xbox Series X is de krachtigste console, dus als de PlayStation 5 alle, of zelfs maar enkele van dezelfde games heeft, waarom zou ik hem dan kopen?

Zou Sony niet moeten proberen om meer exclusives te doen, niet minder? Ik bedoel, het logische eindresultaat van dit alles is dat Sony gewoon een derde partij wordt en al zijn games tegelijkertijd op Xbox uitbrengt. Misschien hebben ze het maken van consoles helemaal opgegeven.

Uiteindelijk zijn het alleen de games die er toe doen, maar Sony heeft niet eens zin om te vechten. Zijn ze er al van overtuigd dat Xbox onverslaanbaar is en dat ze zich voorbereiden om zich bij hen aan te sluiten in plaats van ze te verslaan? Zo voelt het echt.
84 Corbat

relatief succesvol
Ik ben opgewonden om meer te horen over Final Fantasy VII Remake, maar het verbaast me nog steeds dat Chapter One, of hoe ze het ook noemen, slechts ongeveer 5 miljoen exemplaren verkocht. Ik weet dat dat veel is, maar het is echt niets vergeleken met andere grote games. Het is ongeveer half zo effectief als Tomb Raider, ik denk niet dat iemand het leuk vindt, en veel minder dan andere reboots.

Dus waarom heeft Square Enix Tomb Raider verwijderd zonder iets van Final Fantasy 7 Remake te stoppen? Ik weet dat Tomb Raider duur is om te maken, maar ik kan niet geloven dat de remake ook goedkoop is, ik vermoed dat het duurder is.

Uitgevers zijn altijd moeilijk te begrijpen, en uiteindelijk komt het allemaal neer op geld, dus ik denk dat het het moet zijn. Gelukkig geef ik de voorkeur aan Final Fantasy boven Tomb Raider, ik hoop alleen dat Square Enix het niet opgeeft totdat ze het verhaal af hebben.
Bosley

Bouw het en ze zullen komen
Re: Chevrolet Mabu. Ik bevond me in dezelfde situatie als jij – aan het einde van de eerste playthrough van ongeveer 200 uur heb ik het opzettelijk een beetje gelaten omdat het was alsof de grootste game-ervaring van mijn leven ten einde liep.

Net als jij sta ik versteld van de waarde van de game: £ 50 voor een volledige, storingsvrije, DLC-vrije, epische gameplay-ervaring. Misschien is het omdat veel andere uitgevers verschrikkelijk zijn, maar na de consistentie van deze ervaring en eerdere From-games, zou ik graag meer betalen voor een game als deze, omdat het zo goed is en ik er zoveel plezier aan beleef.

Op papier is het vrij eenvoudig: maak een geweldig spel dat mensen graag kopen en anderen erover vertellen.

Er zijn zoveel geweldige onderdelen in dit spel dat het moeilijk voor mij is om 10 van de beste te bedenken. Soms is het moeilijk, maar nooit onmogelijk. Ik zou graag willen weten wat de favoriete onderdelen van het spel van andere lezers zijn?
tom 84

Stuur uw opmerkingen naar: gamecentral@metro.co.uk

niet persoonlijk
Ik denk dat het punt dat Nintendo nieuwe ideeën wil vinden voor een potentieel nieuw F-Zero-spel niet is dat ze verliefd worden op innovatie of wat dan ook, maar dat geen van de andere games bestsellers zijn. Dus ze denken dat het geen zin heeft om nog iets te doen totdat ze met iets nieuws komen.

Dat is mijn interpretatie, maar ik denk dat het van toepassing is op andere slapende franchises zoals Wave Race en, durf ik te zeggen, Advance Wars. Als je gewoon hetzelfde doet, maar met betere graphics, zal het niet meer zoveel verkopen als vroeger. Mensen vergeten dat Nintendo gewoon een bedrijf is zoals iedereen, ze maken geen nieuwe games om hun fans te plezieren, maar om hun accountants een plezier te doen.
tabak-

wacht maar af
Wauw, die David Jaffe-man gaat bruggen verbranden, hè? Er zijn zeker enige zorgen over hoe Microsoft zijn ontwikkelaars beheert, hoe meer ze kopen, hoe moeilijker het is, maar ik betwijfel of Phil Spencer iets te maken heeft met een bepaald spel. Ik kan me voorstellen dat hij het laatste woord heeft over het uitstellen van games en andere grote beslissingen, maar ik zie niet in hoe hij tijd heeft om zich te bemoeien met de manier waarop games worden gemaakt. Vooral omdat ik niet denk dat hij ooit deed alsof hij een ontwikkelaar was.

Serieus of niet, ik denk dat het zinloos is om je teveel zorgen te maken totdat we zien wat Microsoft laat zien op hun E3-achtige show. Ja, het zijn waarschijnlijk allemaal CGI-trailers, ik betwijfel of ze dit jaar veel dingen hebben, maar ik betwijfel of Sony of Nintendo dat hebben.

Alle drie de uitgevers zouden het beter kunnen doen, maar als eigenaar van de Xbox Series S heb ik geen grote klachten over hoe moeilijk de pandemie voor iedereen is geweest.
Christendom

CG: Sommige studiomanagers staan ​​bekend om hun micromanagement, maar zoals je al zei, het is moeilijk voor te stellen dat Phil Spencer ooit tijd heeft.

Platina zorgen
Een lezer merkte een paar dagen geleden op (vergeef me, ik ben een meester uitsteller) over hoe ze zich zorgen maakten dat de volgende Zelda-game te veel zou zijn voor de arme oude Switch. Een terechte zorg, aangezien Breath of the Wild oorspronkelijk is gemaakt voor de Wii U. Maak je waarschijnlijk niet al te veel zorgen, want dit wordt een intern spel.

Bayonetta 3 maakt de kleine Switch misschien te zwaar. Nu kijk ik opnieuw naar de laatste trailer die we ongeveer 7 maanden geleden hebben ontvangen, en er zijn zeker enkele potentiële problemen. Ik weiger hik op een andere manier te spellen, sorry. Ik weet zeker dat de laatste keer dat ik ernaar keek, toen ze langs de zijkanten van neerstortende wolkenkrabbers surfte (wat een goede zin om te schrijven), ik dacht dat ik een beetje een sprong zag. Deze keer niet, tenzij ik het gemist heb. Maar als de prestaties een probleem zijn, dan is het deze wel.

Ik herinner me dat ik Yahtzee Croshaw’s recensie van Astral Chain op Escapist las en hij zei dat het voelt alsof Platinum eraan heeft gewerkt sinds Nier Automata. Ik schrijf het gewoon op dat Yahtzee zijn typische knorrige zelf is. Maar aangezien ik Astral Chains speelde en er niet helemaal verliefd op kon worden, en nu met de catastrofe van de val van Babylon onlangs, moet ik niet zeggen dat ik het met hem eens ben. Het is irritant.

Het helpt niet dat de nieuwe Angel Hunt die we hebben gezien er zo grijs en saai uitziet! Op jacht naar engelheks! Visuele droom! wat er is gebeurd? !
DMR

CG: Weet je zeker dat je het commentaar van de Astral Chains niet kunt laten wankelen?

verrassingscadeau
Zoals vorige week gezegd, vanaf donderdag om 16.00 uur, zal een mysteriespel gratis beschikbaar zijn in de Epic Games Store.

Ik vraag me af of het zomer is, er misschien elke week een mysteriespel is, en de lijst met spellen zou kunnen lekken, zoals ze deden voor Kerstmis en andere keren.
Andreas J.

de slechtste
Met Kerstmis besloot ik Super Mario Sunshine op Switch te spelen, omdat dit de enige game in de All-Star-serie is die ik nog niet eerder heb gespeeld.

Ik herinner me dat het nogal verdeeldheid zaaide toen het voor het eerst uitkwam, en ik kan precies zien waarom.

Het voelt alsof ze Super Mario 64 hebben genomen en vervolgens een deel van de innovatie hebben verwijderd en vervangen door een weliswaar interessant levelontwerp.

Eén niveau in het bijzonder zit vast in het geheugen, waarvoor Yoshi nodig is. Om ze op te roepen, moet je hun eieren een durian geven. Dit wordt vooral moeilijk omdat je de machine moet overslaan om op de knop te drukken (elke keer naar de andere kant overschakelen) en dan *willekeurig* fruit af te geven.

Waarom willekeurig? Ik kan geen redelijke verklaring bedenken. Eerlijk gezegd is het dom.

Als je Yoshi eenmaal hebt opgeroepen, is het niveau echter redelijk goed. Je moet naar de vis spugen om het platform te creëren. Op een gegeven moment kun je durian-sap blijven drinken, of op de platforms naast je springen om verschillende soorten fruit te verzamelen, en vervolgens het type platform dat je maakt veranderen om de rest van de puzzel gemakkelijker te maken.

Een van de prachtige dingen van het ontwerp van Super Mario 64 is dat je een bepaald aantal sterren nodig hebt om verder te komen, maar het maakt niet uit in welke volgorde je ze plaatst. Het specifieke niveau dat je problemen geeft? Je kunt het overslaan!

Niet zo in zonlicht. Je moet de eerste 7 niveaus van elke sectie voltooien om de eindbaas te bereiken. Dit omvat de moeilijkste niveaus in het spel, optionele niveaus zijn eenvoudiger. Persoonlijk vind ik het klote, en het is zeker een stap terug.

Over het algemeen is het frustrerend en ik kan zien waarom zoveel mensen het niet leuk vinden. Ik hou er zeker niet van.
Joseph Dowland

CG: Het is zeker niet klassiek, maar je zei dat een van de levels in het begin geweldig was?

De inbox liep ook
Hier is een idee. Waarom liet Konami FromSoftware geen Castlevania-spellen maken? Het lijkt een perfecte pasvorm.
Kwade Moomin

CG: Dat doet het, maar afgezien van de soundtrack en enkele specifieke vijanden, is het moeilijk om enig verschil te zien met wat er al is.

Ik weet niet zeker of Activision de ontevredenheid van mensen over Warzone echt begrijpt. Het is niet dat het spel zelf slecht is, het zit vol met bugs en cheaters. Niemand wil dat de black-out terugkomt, vooral omdat ik wed dat het exact hetzelfde probleem zal hebben.
Donk

Toponderwerpen van de week
Het onderwerp van de inbox van dit weekend kwam van lezer Tony T., die vroeg hoe lang je hebt gewacht op de release van een videogame?

Met het nieuws over de Starfield-vertraging – wat waarschijnlijk niet de laatste aankondiging van dit jaar zal zijn – wat is je grootste teleurstelling over de vertraging van de game? Hoe lang volg je het al tot het voorbij is? Mocht het uitkomen.

Concentreer je je meestal op een game van lancering tot lancering, of heb je de neiging om je alleen te concentreren op de op handen zijnde lancering? Welk spel beloont je loyaliteit het beste? Welk spel zou je je tijd niet willen verspillen?

Stuur uw opmerkingen naar: gamecentral@metro.co.uk

kleine afdruk
Elke weekendochtend verschijnen er nieuwe inbox-updates, met een speciale trending inbox in het weekend. Brieven van lezers worden op verdienste gebruikt en kunnen qua lengte en inhoud worden bewerkt.

U kunt ook op elk moment uw eigen functie voor het lezen van 500 tot 600 woorden indienen, en als deze wordt gebruikt, wordt deze weergegeven tijdens het volgende beschikbare weekend.

Je kunt hieronder ook je opmerkingen achterlaten, vergeet niet Volg ons op Twitter.

Meer: Gaming-inbox: PS Plus Premium-teleurstelling, Silent Hill 2 Positive en EA Sports FC-voorspellingen

Meer: Gaming Inbox: Phil Spencer en Starfield, Exclusiviteit Silent Hill Console en Hot Topic Part 3

MEER: Weekendonderwerpen: de meest overschatte videogames aller tijden

Volg Subway Games Twitter en e-mail gamecentral@metro.co.uk

Kijk voor meer van dit soort verhalen op onze spelletjespagina.

Leave a Comment

%d bloggers like this: