Esports – League of Legends – Jezu: “Ik leg mezelf veel druk op”

“Je eindigde de eerste week met slechts één overwinning, tegen BDS, maar kreeg geen hulp van een zwaar schema (MAD Lions, Fnatic). Hoe beoordeel je die starts? Ook al verloren we de laatste wedstrijd, tegen Fnatic, ik vond het erg leuk wat we te bieden hadden. Ik denk dat we een probleem hadden met het bepalen van de wincondities in de eerste game, maar dat was niet het belangrijkste. Zolang we echt spelen en niet passief zijn, is dat prima. Dat is het probleem met onze wedstrijd tegen de MAD Lions, we hebben elkaar gewoon zien verliezen.

Dus, is dat behoorlijk bemoedigend voor de rest van het seizoen?
Duidelijk. Ik ben behoorlijk optimistisch over het seizoen… ik kijk zelfs uit naar een beetje beter, ik denk dat we een beetje meer gaan doen om eerlijk te zijn. De eerste game voelde ik me helemaal niet op mijn gemak, ik voelde me niet op mijn best in de game, en toen realiseerde ik me dat het kwam omdat ik de muisinstellingen had verprutst… Uiteindelijk wonnen we toch, hoewel Ik heb persoonlijk heel goed gespeeld Oeps! Ik denk dat we goed zullen spelen als we worden vrijgelaten. Je speelt niet goed als je onder druk staat om te winnen.

Volgende week heb je twee schijnbaar betaalbare wedstrijden tegen Misfits en Astralis. Hoe belangrijk is het om vroeg in het seizoen succesvol te zijn?
Ik denk dat het belangrijk is om in het begin te winnen, omdat het je vertrouwen geeft en het team in staat stelt samen te werken.Daarom hebben we in het laagseizoen een intensief trainingskamp gehad en zijn we vroeg weer begonnen met trainen omdat we het echt niet wilden missen play-off deze keer. Misfits en Astralis worden twee belangrijke wedstrijden, aangezien ze twee directe concurrenten zijn voor de top 6.

In het voorjaar eindigde je als achtste en miste dus play-offWat heb je gemist?
In de eerste seizoenshelft denk ik, zoals ik al zei, dat de angst om te verliezen ons afremde.Toen werden we knock-out geslagen play-off, we hebben meer druk en we beginnen games te winnen. Daarom waren we na de MAD Lions-game bang om dezelfde fouten te herhalen. We moeten ons realiseren dat als we spelen, we kunnen winnen. We hadden veel discussies om erachter te komen wat we samen wilden doen.

Veel worstelende teams besloten in het voorjaar om iets te veranderen, maar SK deed dat niet. Waarom hiervoor kiezen?
Het tweede deel van dat deel gaat goed, dus we zijn nog steeds in goede vorm. Het belangrijkste is dat we het allemaal zo goed met elkaar kunnen vinden, dus we willen onze identiteit behouden. We zijn allemaal klaar om weer gelukkig met anderen samen te werken. Ik ben blij dat we geen wijzigingen hebben aangebracht, want het zou ons een voorsprong kunnen geven aan het begin van het seizoen.

Persoonlijk, hoe gaat het buiten het seizoen?
Ik heb veel online gespeeld en veel competitieve games ingehaald… Ik heb mezelf deze zomer veel druk opgelegd, misschien een beetje te veel. Ik ben dit weekend een beetje ziek geweest en ik weet niet precies waarom, maar misschien komt het hierdoor. Ik legde mezelf zo veel druk op dat ik drie dagen niet veel had geslapen. Dit is de eerste keer dat het me overkomt.

Waarom is er zo’n druk? Heb je het gevoel dat je moet bewijzen dat je volgend seizoen nog steeds je plek in de LEC waardig bent?
Er zijn twee delen die slecht zijn voor het team en voor mij (SK afgelopen zomer negende)Het zou geweldig zijn als ik mijn waarde kon laten zien. Er is een tijd dat je jezelf moet bewijzen, en dat is dat deel. »

Leave a Comment

%d bloggers like this: