“Als ik mijn best kan spelen, kunnen we Faker en T1 verslaan”

De tweede halve finale van de Mid-Season Invitational in 2022 vindt plaats op zaterdag 28 mei, wanneer T1 (LCK) het opneemt tegen G2 Esports (LEC). Riot Games organiseerde gisteren een mediadag, inclusief een persconferentie met de laatste twee halve finalisten van het toernooi.

(Voor Caps en Flakked) Caps is uw derde MSI. Is het anders dan je eerdere ervaring? Flaked, vertel me eens hoe het is om in je eerste seizoen bij MSI in een grote regio te zijn.


hoed : Elke keer is een beetje anders. Ik ben blij dit jaar weer bij MSI te zijn, want vorig jaar had ik een heel zwaar jaar. Ik denk dat we elk jaar een zeer sterke tegenstander hebben en dit jaar is geen uitzondering, ik heb gewoon zin in de komende games.


schilferen : Het is gek om hier te zijn. Veel mensen weten dat dit mijn eerste internationale wedstrijd is. Spelen tegen de beste teams in een heel ander land en over de hele wereld is anders. Ik kan niet wachten om de wedstrijd tegen T1 te zien.


(Voor caps) De laatste keer dat ze tegen T1 speelden was tijdens de Wereldkampioenschappen 2019 en G2 versloeg T1 met 3-1 in de halve finale van dit toernooi; wat is het verschil tussen T1 nu en het team drie jaar geleden? Wat vind je van de herkansing?


pet : Het huidige T1-team is totaal anders dan drie jaar geleden. De tijden zijn ook veranderd, en met de tijd is meta veel veranderd. Dit spel zal heel anders zijn dan de vorige keer, maar hopelijk zal het resultaat hetzelfde zijn als de vorige keer. We zullen proberen dergelijke resultaten te reproduceren.


(Tegen Gumayusi en Flakked) In deze internationale competitie zijn jullie allebei de volgende generatie botlaners. Hoe voelt het om dit spel te spelen?


goumayo’s : Voor zover ik weet is T1 in 2019 geëlimineerd. Ik denk dat we heel anders zijn dan dat tijdperk, zolang we goed spelen, zullen we winnen. Deze wedstrijd is leuk en ik ben blij dat ik er middenin sta.


schilferen : Het is gek om hier te zijn. Een beetje ongelooflijk. Ik heb het gevoel dat ik droom om te spelen tegen bot-laners van wereldklasse zoals Gumayusi en GALA. Ik denk dat in de halve finale onze botlane beter zal zijn, of op zijn minst gelijk zal zijn.


(Voor hoofdletters) Vroeger heette je “Baby Faker” en deze rivaliteit tussen jou en Faker is al heel lang aan de gang. Wat vind je ervan om Faker onder ogen te zien?


pet : Het is geweldig om weer tegen Faker te spelen. Ik herinner me nog dat ik hem het Wereldkampioenschap zag winnen in seizoen 3 toen hij net de wedstrijd domineerde met zijn Ahri. Het was een grote eer om zijn gedachten onder ogen te zien. Als ik Faker kan verslaan, vooral op zijn kenmerkende keuzes zoals Leblanc en Ahri, zou dat een enorme prestatie voor mij zijn. Als ik mijn best kan spelen, kunnen we Faker en T1 verslaan.


(Voor T1) T1 worstelde aan het begin van de wedstrijd, is het nu meer stressvol om in de halve finale te spelen?


goumayo’s : Ik was een beetje gestrest aan het begin van de rumble-fase, maar ik denk dat ik veel heb verloren. Ik zal kunnen genieten van mijn optreden in de halve finale.


Kyria : Ik voel ook de druk omdat we G2 en RNG hoe dan ook moeten verslaan. Het is allemaal voorbij, dus ik denk dat ik goed zal kunnen presteren.

(Tegen Keria) Wat dacht je ervan om voor de derde keer G2 onder ogen te zien? T1 toonde een solide vorm tijdens het toernooi, maar G2 is nog steeds een erg sterk team, is er iets dat je zorgen baart?


Kyria : Ik wil G2 echt tegenkomen in de bo5 van deze MSI, als we ze verslaan, kunnen we RNG tegenkomen, waardoor ik wil winnen. Zoals ik al eerder zei, zolang we zoals gewoonlijk spelen, denk ik niet dat we een set zullen verliezen.


(Voor capP’s) Wat is het geheim om de LEC Spring Split te winnen en dit te doen met een selectie met slechts één seizoensgeschiedenis in dit toernooi?


pet : We hadden een lang laagseizoen vanwege onze slechte prestaties vorig jaar. We hebben veel gepraat over wat we wilden doen. We hebben veel tijd besteed aan het organiseren van try-outs en het vinden van kwaliteitstalent, en ik denk dat ons harde werk zijn vruchten afwierp. Ik wil iedereen bedanken voor het bieden van zo’n geweldige omgeving en het bijdragen aan ons succes, daarom wil ik goed presteren.


(tegen Keria) Over welke baan twijfel je het meest?


Kyria : Na het bekijken van de wedstrijden van elk team, denk ik dat de botlane van G2 niet erg goed is. Ik denk dat dat hun middenbaan moet zijn.


(Voor Keria) Wie neemt de meeste beslissingen tijdens de laning-fase? Assist of botlane? Welke mening is het belangrijkst?


Kyria : Volgens mijn maatstaven vind ik dat de ondersteuning zwaarder moet zijn. In ons geval delen we onze mening naargelang de situatie en spelen dan het spel.


(vs Gumayos) T1 neemt het opnieuw op tegen G2 in de halve finale van het internationale evenement, wat zou je tegen G2 willen zeggen?


goumayo’s : Zoals ik al eerder zei, is de T1 nu heel anders dan toen. Ik wil ze zeggen dat ze deze keer niet moeten verwachten dat ze winnen.


(Voor G2) Aangezien de teamleden uit heel Europa komen, zijn er verschillen in het team, of het nu culturele of taalbarrières zijn? Zo ja, hoe heeft het team ze overwonnen?


pet : Ik heb de hele wereld over gereisd en heb met allerlei soorten mensen omgegaan. League of Legends verenigt ons met een gemeenschappelijk doel om de beste speler te zijn die we kunnen zijn. Zelfs vóór G2 toen ik teamgenoten met verschillende achtergronden had, had ik niet al te veel problemen. Ze waren allebei ruimdenkend en vanwege een gemeenschappelijk doel stelden we een kleiner doel en werkten we samen om een ​​oplossing te vinden, dus er was geen onenigheid onderweg. Ook als er zich problemen voordoen, heeft iedereen een andere oplossing. Sommige mensen houden ervan om uit te drukken wat ze willen, terwijl anderen het voor zichzelf houden. Voor ons is dit echter niet echt een probleem.


schilferen : Ik ben het eens met wat caps zei. Ik speelde niet veel teams omdat mijn debuut in de LEC niet lang geleden was. Ik denk dat League of Legends elk lid van het team bindt, evenals de managers, want wanneer iemand zich bij een team aansluit, hebben ze allemaal een gemeenschappelijk doel om te winnen en de beste te zijn. Elke professionele speler heeft geen sociale ervaring, dus moeten ze al hun energie op het spel concentreren, er is echt geen tijd voor interne vetes omdat iedereen gefocust is op hoe beter te zijn en een betere teamomgeving te creëren.


(Voor CAPS) G2 vs T1 rumble stage is 1-1. Waar moet het volgende bo5-team zich op focussen?


pet : Gezien de halve finales kunnen we natuurlijk doelen stellen enzovoort, maar ik denk dat het belangrijkste is om met vertrouwen te spelen. We stonden aan het begin van een losing streak tegen T1 in de tweede ronde, dus we hadden niet het vertrouwen om te spelen. Nu we uit onze verliezende reeks zijn gekomen en een nieuwe zijn begonnen, denk ik dat we vol vertrouwen voor de wedstrijd kunnen spelen. We zullen de rest van de tijd gebruiken om een ​​strategie te bedenken om T1 te verslaan.

Leave a Comment

%d bloggers like this: